بانویی 50 متر از خانهاش را وقف مسجد کرد
مسجد کوکبالحاجیه توسط بانویی به نام حاجیه کوکب سرشار، در دهه 30 ساخته شد و نامگذاری مسجد نیز به همین دلیل است. این بانو فضایی از منزل خود را برای ساخت مسجد وقف کرد. وی خانهای بزرگ داشته است و برای اینکه بتواند در مسجد نماز بخواند یک گوشه حیاط این خانه به مساحت 50 متر را برای ساخت وقف مسجد میکند و مسجد کوچکی میسازد.
شناسنامه
نام مسجد: کوکبالحاجیه
بانی مسجد: حاجیه کوکب
مکان مسجد: خیابان وحدت اسلامی، بعد از پل ابوسعید، خیابان فرهنگ
سال ساخت: دهه 30 شمسی
ایده¬های مسجد
وقف فضایی از منزل برای مسجد
حاجیه کوکب سرشار، پشت فضای فعلی مسجد ساکن بوده است و تصمیم میگیرد یگ گوشه از حیاط این خانه به مساحت 50 متر را برای ساخت مسجد وقف کند و مسجد کوچکی بسازد. او یک درب از داخل حیاط به داخل مسجد باز میکند، تا بتواند به راحتی از خانه خودش به مسجد برود و نماز بخواند. این ماجرا به حدود شصت سال قبل باز میگردد. بعد از مدتی آن مرحومه از آن خانه نقل مکان می¬کند و خبر دیگری از او در دست نیست، اما مسجدی که ایشان وقف کردهاند، هنوز محل رفت و آمد مومنین است.
احیاء و ترمیم مساجد قدیمی
سالها قبل جمعی از جوانان محل، دست به بازسازی مسجد زده و ترمیم و مرمت¬ش کردند. مساحت کل مسجد کوکبالحاجیه حدود پنجاه متر است. شبستانی مشترک که با بخش مردانه و زنانه با پردهای جدا شده است. خانه آن مرحومه از سوی یکی از علمای کویت خریداری و تبدیل به حسینیه شده است. البته با وجود آنکه فضای پشت مسجد حیاط و باغچه است، بانیان حسینیه اجازه توسعه مسجد را ندادند. مسجد کوکبالحاجیه نیز، همچون مسجد گوهرشاد مشهد، از آن دسته مساجدی است که یک بانو، بانی ساخت آن بوده است.